Пользователь:
Сергій /  отзывы, инфо.
Ключевые слова:
 /  Объявления пользователя - Сергій

Объявления пользователя - Сергій

Всего найдено, объявлений: 2 (в т.ч. архивные). Показаны: 1 - 2. Режим отображения:
Архивные объявления
Оптові поставки Дизельного палива, бензину
22 грн.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Вісім груп" здійснює поставки дизельного палива та бензину виробництва Мозирського НПЗ, Білорусі... Цена: 22 грн.
Сергій, г. Киев, Продам / купить
Куплю сою
10 200 грн.
Призначення зерна: Продовольче зерно Товариство з обмеженою відповідальністю "Вісім груп" являється офіційним партнером заводу по переро... Цена: 10 200 грн.
Сергій, Кировоградская обл., Куплю
Сергій
Общая информация
Товариство з обмеженою відповідальністю "Вісім груп" являється офіційним партнером заводу по переробці сої, на постійній основі здійснює закупівлю зернових, бобових та олійних культур. Також здійснює оптові поставки дизельного палива виробництва Мозирського НПЗ, Білорусія та мінеральних добрив. Компанія "Вісім груп" налаштована на довгострокові партнерські відносини. Наша компанія - відповідальний постачальник та закупник, який супроводжує угоди на кожному етапі, від пошуку вигідних пропозицій та підготовці документації, до контролю відвантаження і приймання в пункті призначення. Наша компанія - відповідальний постачальник та закупник, який супроводжує угоди на кожному етапі, від пошуку вигідних пропозицій та підготовці документації, до контролю відвантаження і приймання в пункті призначення.
ru
/ru/
0