Пользователь:
Максим /  отзывы, инфо.
Ключевые слова:
 /  Объявления пользователя - Максим

Объявления пользователя - Максим

Всего найдено, объявлений: 5 (в т.ч. архивные). Показаны: 1 - 5. Режим отображения:
Оборудование для молочных ферм от DeLaval 20
Великий вибір запчастин та ремкомплектів для молочно-товарних ферм, а також аксессуари та інструмент для роботи з тваринами та за їх доглядом. Миюч...
Максим, Житомирская обл., 24-04-2024, Продам / купить
Оригінальний інструмент для саду та городу від STIHL та VIKING 8
1500 грн.
Пропонуємо оригінальний бензо та електро інструмент для саду та городу від провідного виробника STIHL та VIKING, та його сервісне обслуговування в ... Цена: 1500 грн.
Максим, Житомирская обл., 24-04-2024, Продам / купить
Послуги з поставки та монтажу високоякісного обладнання компанії ДеЛавль 11
5000 грн.
ТОВ «Нова Ферма» є офіційним сертифікованим дилером компанії "ДеЛаваль" в Житомирській, Рівненській та Київській областях та надає Послуг... Цена: 5000 грн.
Максим, Житомирская обл., 24-04-2024, Продам / купить
Обладнання DeLaval для молочно-товарних ферм 9
10000 грн.
ТОВ МОЛПАРТНЕР офіційний сертифікований дилер компанії ДеЛаваль. Пропонує комплексні рішення в реалізації Ваших задумів, пов’ язаних з розвитком та... Цена: 10000 грн.
Максим, Житомирская обл., 24-04-2024, Продам / купить
Продам кутову шліфувальну машину, або болгарку 6
9506 грн.
Кутова шліфувальна машина (KШМ), або "болгарка" - інструмент для різання, шліфування та зачистки виробів з каменю, металу та інших матері... Цена: 9506 грн.
Максим, Житомирская обл., 24-04-2024, Продам / купить
Максим
Условия продажи, доставки и оплаты
Ми є платниками ПДВ. Працюємо за готівковим та безготівковим розрахунком. Доставка не габаритних товарів службою моьільних магазинів /Житомирська, Київська та Рівненська обл./, сервісом "Нова Пошта". Також можливий самовивіз. Заказ можна зробити на сайті нашого интернет-магазину http://novaferma.com/shop наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення всіх деталей.
Общая информация
ТОВ «Нова Ферма» є офіційним сертифікованим дилером компанії «DeLaval" в Житомирській, Рівненській та Київській областях.
Ми пропонуємо співпрацю як великим агрофірмам, так і маленьким фермерським господарствам.
Ми надаємо послуги з проектування, постачання, монтажу та обслуговуванню високоякісного доїльного обладнання компанії "ДеЛавль": від доїльних залів, молокопроводів, вакуумних насосів, кормозмішувачів, кормороздавачів, танків охолоджувачів молока та багато іншого. До індивідуальних компактних доїльних установок для маленьких приватних фермерських господарств.
Так само надаємо величезний вибір запчастин, аксесуарів та витратних матеріалів: фільтри для молокопроводів, серветки, дійкову гуму, молочні шланги, пульсатори, доїльні апарати, підвісні частини, аксесуари, обладнання і засоби для гігієни вимені та комфорту корів, доїльних залів, вентиляції, гноєвидалення.
Кормові домішки та консерванти для кормів, станції та аксессуари для годівлі та випоювання телят, поїлки.
http://agrotorg.net/imgs/companies/13322.jpg
Інструменти щипці, ножі, ножиці, диски для догляду за копитами тварин.
Засоби для станцій /установок/ промивки молокопроводів, лужні та кислотні.
З усіма цими, і безліччю інших товарних позицій ви можете детально ознайомитися в нашому інтернет-магазині, який працює на майданчику нашого сайту.
Проводимо модернізацію старих молокопроводів.
Ми впевнені що використання обладнання компанії "ДеЛаваль" - світового лідера у розробці технологій та виготовленні високоякісного обладнання для молочних ферм, допоможе Вам відчувати себе впевнено і безтурботно в сучасних високовимогливих конкурентних умовах.
А ми зі свого боку зробим все, щоб Ваше обладнання працювало надійно, з користю для Вашого бізнесу, що в свою чергу забеспечить Вам стабільний прибуток.
http://novaferma.com/statti/logo_firmy_bez_fona_razmer_ok_2.png
ru
/ru/
0